Αποστολές εντός Ελλάδας

Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας για παραγγελίες που η συνολική τους αξία υπερβαίνει τα € 30,00 πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής, ανεξαρτήτως της ποσότητας της παραγγελίας σας. Η χρέωση για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των € 30,00 είναι € 3,00 ανά αποστολή.

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών “speedex“. Εναλλακτικά, μπορείτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας να επιλέξετε να παραλάβετε προσωπικά το δέμα σας από οποιοδήποτε καταστήματα της εταιρείας speedex στην Ελλάδα, έπειτα απο τηλεφωνική ειδοποίηση.

Αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο, εάν η επιλεγμένη μέθοδος αποστολής είναι της speedex οικονομικη με ακτοπλοικα, πραγματοποιούνται με έξοδα αποστολής 7€ ανεξαρτήτως ποσότητας, ανεξαρτήτος αξία της παραγγελία .

Οι Εμπορευματικές Μεταφορές πραγματοποιούνται εβδομαδιαία με πλωτά μέσα. Οι αποστολές γίνονται συγκεντρωτικά από τις αποθήκες μας βάση προγράμματος του μεταφορέα κάθε εργάσιμη Τετάρτη, γεγονός που σημαίνει πως αν μια παραγγελία πραγματοποιηθεί μετά την Τετάρτη το πρωί (ή αν για οποιοδήποτε λόγο τα παραγγελθέντα προϊόντα δε βρίσκονται στις αποθήκες μας μέχρι τότε), θα συμπεριληφθεί αναγκαστικά στη φόρτωση της επομένης εβδομάδας. Οι αποστολές φθάνουν στην Κύπρο έπειτα από 4-5 ημέρες και διανέμονται στον προορισμό που έχετε επιλέξει εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία άφιξης.