Επιστροφές-Αλλαγές

Στην hawkins έχουμε σα στόχο να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή αγοραστική εμπειρία και να παρέχουμε όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας και την ποιότητά τους. Στην περίπτωση που δεν έμεινες ικανοποιημένη/ος με το προϊόν/τα που παρέλαβες μπορείς να προχωρήσεις σε αντικατάσταση του ή να πάρεις τα χρήματά σου πίσω. Το παραπάνω ισχύει για παραγγελίες και προϊόντα που συμμορφώνονται με τους παρακάτω όρους:

-Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του . Απόδειξη της ημερομηνίας παραλαβής αποτελεί η σφραγίδα του courier, η έντυπη ή ηλεκτρονική υπογραφή σας.

-Το προϊόν/τα θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, ίδια με αυτή της αρχικής, να μην έχει φορεθεί, να φέρει όλα τα ταμπελάκια,  χωρίς φθορές, λεκέδες ή αλλοιώσεις.

-Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται στην αρχική του συσκευασία ενώ όπου παρέχονται προστατευτικές θήκες θα πρέπει να επιστρέφονται καθώς θεωρούνται μέρος του προϊόντος.

-Το προϊόν θα πρέπει να έχει αγοραστεί από το www.hawkins.gr

-Όλες οι αλλαγές γίνονται με βάση την τιμή αγοράς. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις αλλαγής σε χρώμα ή/και μέγεθος στον ίδιο κωδικό προϊόντος. Το ίδιο ισχύει και στις περιπτώσεις που η αγορά γίνεται με την χρήση προωθητικού κουπονιού ή μετά την εφαρμογή έκπτωσης. 

-Στην περίπτωση επιστροφής περισσότερων από 1 προϊόντα που αφορούν την ίδια παραγγελία θα πρέπει να σταλούν όλα μαζί και ταυτόχρονα.

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων

Για την αλλαγή/επιστροφή προϊόντων ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

Επιστροφές από Ελλάδα

H hawkins προσφέρει στους πελάτες της στην πρωτη αλλαγη δωρεαν τα μεταφορικά αν χρειαστείτε περισσότερες αλλαγές θα υπάρχει χρέωση 7€ τη φορά.

1.Συμπλήρωσε τα στοιχεία της αρχικής σου παραγγελίας στο έντυπο επιστροφής που βρήκες μέσα στο κουτί της παραγγελίας σου, καθώς και τους κωδικούς των προϊόντων που μας επιστρέφεις. Θα μας βοηθήσεις να γίνουμε καλύτεροι αν συμπληρώσεις τον λόγο που επιστρέφεις το/τα προϊόν/τα.

2α. Στην περίπτωση της Αλλαγής – Συμπληρώστε τους κωδικούς των νέων προϊόντων που θέλεις να παραλάβεις & κάλεσε μας στο 2114114824 για να κάνουμε την δέσμευση τους.

2β. Στην περίπτωση της Επιστροφής Χρημάτων – Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, συμπλήρωσε τον αριθμό IBAN, τον αριθμό λογαριασμού & το ονοματεπώνυμο δικαιούχου της τράπεζας που θέλεις να γίνει η επιστροφή χρημάτων.Θα σας επιστραφεί το ποσο που έχετε πληρώση -5€ των εξόδων αποστολής σε εμάς.

3.Κάλεσε την εταιρεία ταχυμεταφορών που σου έφερε την παραγγελία (Speedex 801 11 000 11 & 210 34 07 000) και ενημέρωσέ τους να έρθουν να παραλάβουν το πακέτο προς επιστροφή. 

Επιστροφές από Εξωτερικό

Η επιστροφή των προϊόντων από χώρες του εξωτερικού γίνονται με χρέωση του πελάτη και μόνο με την χρήση ανιχνεύσιμης υπηρεσίας μεταφοράς (courier).

Αφού συμπληρώσεις το έντυπο επιστροφής, απλά συσκεύασε το προϊόν στο κουτί που το παρέλαβες και στειλ’ το πίσω σε εμάς. Τα στοιχεία επιστροφής μπορείς να τα βρεις πάνω στο έντυπο επιστροφής.

Μόλις λάβουμε την επιστροφή σου μέσα στις επόμενες εργάσιμες ημέρες πραγματοποιείται η επιστροφή χρημάτων σου.

Αν επιθυμείς να αλλάξεις/αντικαταστήσεις ένα προϊόν που αγόρασες θα πρέπει να πραγματοποιήσεις νέα παραγγελία και να μας επιστρέψεις αυτό που δεν θες να κρατήσεις.

Σημαντικά:

-Όλες οι επιστροφές θα γίνονται στην διεύθυνση :

Hawkins
Βέργας 9
Περιστέρι τ.κ. 12131,
Ελλάδα

-Οι αλλαγές/επιστροφές που δεν γίνονται με βάση την διαδικασία που αναφέρεται παραπάνω θα επιβαρύνονται με τα εκάστοτε μεταφορικά έξοδα.

Εγγύηση Ποιότητας HAWKINS

Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν μας εμφανίσει κατασκευαστικό ελάττωμα εντός 3 μηνών από την ημερομηνία αγοράς του, η εταιρεία αναλαμβάνει την επιδιόρθωσή του ή την αντικατάστασή του ή την αποζημίωσή σου. Κάθε περίπτωση θα εξετάζεται ξεχωριστά. Το παραπάνω δεν μπορεί να ισχύει στις περιπτώσεις που δεν έχει γίνει σωστή χρήση του προϊόντος.

Περιπτώσεις Ελαττωματικών ή Λάθος Προϊόντων

Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανές κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται με ένα ίδιο προϊόν (βάσει διαθεσιμότητας) ή θα επιστρέφεται στον πελάτη η αξία του προϊόντος αυτού. Στην ατυχή περίπτωση που παρέλαβες λάθος ή ελλαττωματικό προϊόν επικοινώνησε μαζί μας στο info@hawkins.gr ή στο +30 2130414197

-Τα έξοδα αποστολής στην περίπτωση του λάθος ή ελλαττωματικού προϊόντος, επιβαρύνουν την hawkins.