Το Hawkins είναι ένα ελληνικό brand που ειδικεύεται στα δερμάτινα παπούτσια για άνδρες και γυναίκες. Φτιαγμένα από υλικά υψηλής ποιότητας , διαθέσιμα σε μια πληθώρα σχεδίων και στυλ.

Παρόλο που το Hawkins είναι ένα νέο brand στον χώρο των δερμάτινων παπουτσιών στην Ελλάδα, έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών του. Με τον ιστότοπό του, το site του Hawkins.gr είναι διαθέσιμο σε κάθε καταναλωτή που αναζητά ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Με γνώμονα πάντα την ποιότητα , κάθε ζευγάρι υποδήματος είναι φτιαγμένο με την υψηλότερη προσοχή στη λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά. Το δέρμα που χρησιμοποιείται στην κατασκευή των παπουτσιών είναι επιλεγμένο από τους καλύτερους προμηθευτές, αλλά και η χρήση άλλων υλικών όπως οι σόλες και τα φερμουάρ είναι εξίσου υψηλής ποιότητας.

Εκτός από την ποιότητα των προϊόντων του, το Hawkins επιδιώκει να προσφέρει και μια εξαιρετική εμπειρία αγορών στους πελάτες του. Μέσω της ιστοσελίδας του, οι καταναλωτές μπορούν να παραγγείλουν τα προϊόντα τους με άνεση από το σπίτι τους και να τα παραλάβουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εγγυόμενοι την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών,το brand έχει ως στόχο να διατηρήσει ικανοποιημένους τους πελάτες του.

Ποιότητα και μόδα , δύο έννοιες που συνυπάρχουν στο Hawkins , αφού προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και στυλ παπουτσιών για άνδρες και γυναίκες, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες και τα γούστα κάθε πελάτη. Από τα πιο κλασικά σχέδια έως τα πιο μοντέρνα, έχει κάτι για όλους! Δίνοντας όμως παράλληλα, μεγάλη έμφαση στις ιδιαίτερες φόρμες που αγκαλιάζουν μαλακά το πόδι, προσθέτει σε κάθε σας βήμα, άνεση, γοητεία και αυτοπεποίθηση. Επίσης, η συλλογή του περιλαμβάνει διάφορα είδη παπουτσιών, όπως μπότες ,sneakers ,mules , loafers κ.α. καθώς επίσης ευφάνταστα και πρωτίστως ποιοτικά αξεσουάρ και τσάντες.

Το Hawkins ήρθε για να μείνει! Η εταιρεία με την ποιότητα , τις ανταγωνιστικές τιμές και με μοδάτα και διαχρονικά σχέδια είναι εδώ για να προσδώσει στο ελληνικό παπούτσι την θέση που του αρμόζει και αυτή δεν είναι άλλη από την κορυφή.