Το 2013, μια ομάδα ανθρώπων με μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο του υποδήματος, δημιούργησε την HAWKINS PREMIUM, με όραμα μια εταιρία πρωτοποριακή που θα καταλάμβανε ηγετική θέση στον χώρο της υπόδησης στην Ελλάδα.

Σήμερα, η HAWKINS είναι μια ισχυρή και πρωτοπόρος επιχείρηση που αναπτύσσεται δυναμικά στην Ελλάδα, την Κύπρο, μένοντας σταθερή στις αξίες της: υψηλή ποιότητα, ορθός και καινοτομικός σχεδιασμός, μοντέρνα και άνετα προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Προτεραιότητα μας είναι η προσφορά ποιοτικών προϊόντων, αρχή που διέπει την επιχείρηση από την πρώτη μέρα λειτουργίας της. Φιλοσοφία μας είναι η δημιουργία προϊόντων με επίκεντρο τις ανάγκες και τα “θέλω” των καταναλωτών. Και για αυτό στις συλλογές μας οι νέες ιδέες και ο μοντέρνος σχεδιασμός, συνυπάρχουν με την άνεση και την πρακτικότητα.

Υψηλής ποιότητας υλικά και μοντέρνος σχεδιασμός σε συνάρτηση με την καλύτερη τιμή για το επίπεδο της ποιότητας είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη φιλοσοφία της εταιρείας. Μοντέρνες γραμμές που χαρίζουν στυλ σε κάθε ώρα της ημέρας.

 Σχέδια και φόρμες που καλύπτουν κάθε ανάγκη από την πιο απλή και καθημερινή μέχρι και την πιο σημαντική.