Χονδρική πώληση από το Hawkins.gr

Αναζητάτε έναν αξιόπιστο και οικονομικό τρόπο για να επεκτείνετε το απόθεμα του καταστήματος υποδημάτων σας; Μην ψάχνετε πέρα από το Hawkins.gr!

Δείτε μερικούς λόγους που σας συμφέρουν:

  1. Δεν χρειάζεται να έχετε αποθέματα, αγοράζεται τα παπούτσια μόλις γίνει η παραγγελία στο eshop σας. 
  2. Τα παπούτσια χονδρικής μας μπορούν εύκολα να εισαχθούν στο κατάστημά σας μέσω ενός αρχείου XML! Επιπλέον, το αρχείο XML μας διευκολύνει την ενημέρωση του αποθέματός σας ανά πάσα στιγμή.
  3. Δεχόμαστε επίσης αλλαγές – επιστροφές σε εμπορεύματα που δεν έχουν αγοράσει οι πελάτες σας, ώστε να μην διατηρείτε αποθέματα. Με άλλα λόγια μας επιστρέφετε το προϊόν που δεν πουλήθηκε και σας δίνουμε πιστωτικό για επόμενη αγορά. Μαζί μας, θα αποκτήσετε γρήγορα και αποτελεσματικά τα παπούτσια που χρειάζεστε – σε ασυναγώνιστες τιμές!
  4. Με διαθέσιμους περισσότερους από 50 κωδικούς, χρώματα και μεγέθη για να διαλέξετε, που συνεχώς ανανεώνονται σίγουρα θα βρείτε κάτι για κάθε πελάτη.
  5. Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και γρήγορη παράδοση, παρέχοντάς σας όλα όσα χρειάζεστε για να μεγιστοποιήσετε τα περιθώρια κέρδους σας.
  6. Με το Hawkins.gr, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε τα καλύτερα προϊόντα για την επιχείρησή σας!

Η χονδρική πώληση του hawkins.gr απευθύνεται σε φυσικά καταστήματα και eshops σε όλη την Ελλάδα που ενδιαφέρονται για αποκλειστικές συνεργασίες.

Μερικά από τα προϊόντα που διατίθενται για χονδρική πώληση είναι τα παρακάτω:

-29%
-29%
-29%
-29%
-29%
-29%
-20%
-29%
-29%
-20%
-29%
-29%

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2114114824  (Δευτέρα – Σάββατο: 09:00 – 17:00), στο info@hawkins.gr ή συμπληρώστε τα στοιχεία της παρακάτω φόρμας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.